Zorghulpmiddel nodig voor een naaste?

Met de tijd is het helaas toch wel eens nodig. Een van uw ouders of een andere bekende oudere wordt wat minder mobiel en heeft behoefte aan een zorghulpmiddel. Hierbij kun je denken aan een scootmobiel, rolstoel, verpleegbed, rollator en meer. Hiervoor ben je bij De Zorgoutlet aan het juiste adres. De Zorgoutlet levert zowel nieuwe zorghulpmiddelen als occasions. Bijvoorbeeld een hoog laag bed, elektrische rolstoel en scootmobielen. 

Onderhoud
De Zorgoutlet beschikt over een eigen werkplaats, deze zit naast onze showroom in Almere. Hier kunnen de monteurs ervoor zorgen dat uw zorghulpmiddel snel gerepareerd kan worden. Meestal is het vaak niet eens nodig om bij ons te repareren, maar kunnen de monteurs bij de klant ter plaatse het zorghulpmiddel al repareren. Mocht dit nou toch niet kunnen, dan neemt onze monteur het zorghulpmiddel mee, maar dan wordt er uiteraard gezorgd voor een leen zorghulpmiddel. 

Service

Het voordeel van de Zorgoutlet is dat je product snel wordt geleverd. Hiervoor maakt de Zorgoutlet gebruik van een eigen servicedienst. Je hebt als klant altijd een 14 dagen bedenktermijn. Zo kun je even rustig bekijken of het product helemaal naar wens is, of dat er toch nog iets aangepast moet worden, of dat er een ander product misschien geschikter is voor je. Onze specialisten staan altijd voor je klaar. Maak hier ook zeker gebruik van, want het kiezen voor hét geschikte zorghulpmiddel is geen gemakkelijke keuze. Bij De Zorgoutlet heb je de mogelijkheid om makkelijk online te bestellen, maar mocht je het nodig vinden, schroom dan vooral niet om naar onze showroom in Almere te komen.