Voor wie is hypnose geschikt?

Ik vind het soms heel moeilijk om mijn gedrag te veranderen. Het is namelijk zo dat ik soms geen motivatie kan vinden om de dingen die ik altijd doe, ineens anders te gaan doen en dat heeft mij al meerdere keren in de problemen gebracht. Zo rook ik al een hele tijd en ik weet dat dat niet goed voor mij is. Ook is het zo dat ik het heel fijn vind om heel veel te eten en u kunt zich dus voorstellen dat ik niet meer in maatje 34 pas. Ik heb toen een keer gekeken wat ik kon doen om te zorgen dat ik meer controle over dergelijke dingen zou krijgen en een kennis van mij adviseerde mij toen om aan hypnose te gaan doen. Ik moet u zeggen dat ik eerst dacht dat hij mij een beetje niet serieus aan het nemen was, maar ik heb gemerkt dat hij zelf ook aan hypnose had gedaan en dat hem dat heel goed was bevallen. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om aan hypnose te gaan doen want hij was er zo enthousiast over dat ik graag wilde weten of hypnose ook iets voor mij kon zijn. Ik heb toen gezien dat ik een keer op het internet moest gaan zoeken naar informatie over hypnose want ik wilde niet zomaar een afspraak inplannen bij iemand die mij onder hypnose kon brengen. Ik heb toen gezien dat ik een keer naar de site van hypnose-praktijk.nl moest gaan omdat deze mensen heel veel mogelijkheden te bieden hebben voor mensen die graag onder hypnose willen gaan. Ik heb hier ten eerste hel veel nuttige informatie gevonden en dat was ook precies wat ik op dat moment nodig had. Ik heb alles wat ik hier over hypnose kon lezen, gelijk even doorgenomen en ik ben nog altijd blij dat ik hier op de site ben gaan kijken omdat ik gemerkt heb dat je hier ook een afspraak kunt boeken bij een praktijk in de buurt. Dat was voor mij dan ook de reden om gelijk door te pakken en om hier een praktijk te benaderen die mij onder hypnose kon brengen.

Ik heb veel baat gehad bij hypnose

Ik meende altijd dat je onder hypnose allemaal dingen ging doen die je eigenlijk niet wilt, maar dat is dus helemaal niet zo. Ik heb gemerkt dat voor mij hypnose heel nuttig kon zijn en ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb. Ik merk dat ik mijn gedrag nu beter onder controle kan krijgen en ik ben daarom zeer te spreken over het feit dat ik aan hypnose ben gaan doen.

Wilt u ook een afspraak maken?

Mocht u ook graag willen ervaren wat hypnose voor u kan doen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site hypnose-praktijk.nl te surfen
  • Te bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben
  • Een keer een afspraak te maken bij een van de praktijken die u op de site kunt vinden

Ik hoop dat u ook veel baat zult hebben van uw behandeling.