Nobraa de groothandel voor (medische) beschermingsmiddelen en méér

Nobraa.com is de groothandel voor (medische) beschermingsmiddelen zoals mondkapjes, schorten en handschoenen. Nu hoor ik je denken; een groothandel, daar kan ik toch niet kopen! Bij Nobraa kan iedereen bestellen. Of het nu gaat om 1 of 2 mondkapjes, of om meer dan 10.000 mondkapjes. Nobraa is er voor particulieren en ook voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, therapeuten of huisartsen. Je kunt bij Nobraa ook terecht voor het kopen van privacy schermen, blauwe isolatiejassen, face-shields en thermometers. Het is sinds kort ook mogelijk om Covid-19 Abbott sneltesten (antigen) te bestellen. 

Met deze sneltest kun je thuis zelf vaststellen of je corona hebt

Het is een zogeheten speekseltest en je hebt de uitslag binnen 15 tot 20 minuten. Deze test is ideaal voor het testen van scholieren en voor het testen van cliënten bij een instelling. Ook als straks weer evenementen gehouden gaan worden is deze test ideaal om te voorkomen dat iemand met corona op het evenemententerrein anderen kan aansteken.

Een CE gecertificeerd mondmasker, wegwerp mondkapjes of wasbare mondkapjes

Een Mondmasker van nobraa.com kun je kopen in meerdere soorten en maten. Ga je voor de drie-laags wegwerp mondkapjes dan kun je deze kopen in diverse hoeveelheden. Steeds meer mensen kopen echter de wasbare mondkapjes omdat deze minder belastend zijn voor het milieu. Zowel bij het wegwerp mondmasker als het wasbare mondkapje bescherm je niet jezelf. Iedereen die een niet CE gecertificeerd mondkapje draagt beschermt anderen tegen virusdeeltjes die hij of zij zelf verspreidt. Je kunt ook CE-gecertificeerde mondmaskers kopen. De CE gecertificeerde mondmaskers van Nobraa voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen. De wasbare en de 3 laags mondkapjes zijn aanbevolen om te dragen in alle openbare ruimtes en gebouwen. Een CE goedgekeurd mondmasker, het FFP2 of FFP3 mondmasker is geschikt voor medisch personeel, maar kan ook gedragen worden door particulieren die bang zijn om besmet te worden met het Covid-19 virus omdat zij in aanraking komen met personen met corona.