Mooi ouder worden

Helaas wordt iedereen ouder, het eerste is dit te zien in het gezicht. Niet gek want je gezicht is het ook het eerste wat iemand ziet, toch zijn er verschillende manieren om je huid er jonger uit te laten zien waardoor jezelf ook jonger lijkt. Vind je een facelift te heftig of wil je geen operatie aan je gezicht, dan is een Hifu behandeling perfect. Deze behandeling werkt op geluidsgolven, herstellen na de behandeling is niet nodig omdat er geen mes aan te pas komt. De onderhuidse temperatuur stijgt naar 60 graden, hierdoor wordt de collageen aanmaak gestimuleerd en zal de huid herstellen. Hierdoor zal de huid mooier en strakker worden dan voorheen. 

Duur van de behandeling

Om de huid te liften wordt met de Hifu behandeling het eigen vermogen van het lichaam gebruikt, het complete proces kan wel tot drie maanden duren om het maximale resultaat te bereiken. De huid zal gedurende die tijd langzaam steviger worden, zowel de hals, het gezicht als je decolleté kan behandeld worden. De behandeling is perfect voor mensen die wat ouder zijn, maar die een facelift niet durven of willen. Door de eenvoud van de behandeling heb je geen herstelproces en bijwerkingen, wel moet je er rekening mee houden dat bijvoorbeeld de kaaklijn zonder operatie niet kan worden verholpen.

Hifu behandeling

Weinig risico’s

In tegenstelling tot een facelift welke operatief wordt uitgevoerd, heeft een Hifu behandeling weinig risico’s. Misschien lichte roodheid of een zwelling maar dan heb je het ook direct wel gehad, het kan een tintelend gevoel geven wanneer je de plaatsen aanraakt die behandeld zijn. Over een hersteltijd kunnen we kort zijn deze is er niet, er wordt niet gesneden of operatief gehandeld. Het kan zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn, vaak bij ernstige klachten kunnen we meerdere behandelingen volgen.