Is CBD de oplossing van uw probleem?

Mijn kleine chihuahua Binki heeft al jaren last van epilepsie. Het begon eerst als een aandoening die af en toe de kop op stak, maar al snel werd het een kwaal die steeds vaker op kwam dagen. Binki viel dan ineens om en was dan de hele dag na de aanval helemaal van slag. Eerst ging het op 1 aanval in de 3 maanden, en op het laatst had hij bijna 1 aanval per week. Uiteraard zijn hiervoor regelmatig met Binki bij de dierenarts geweest, maar de reguliere medicatie die ik van mijn dierenarts kreeg voor Binki leken steeds minder goed te helpen. Ik ben toen een rond gaan vragen bij andere mensen op het uitlaatveldje waar ik vaak kom. En ik hoorde een aantal mensen iets over cbd druppels. Eerst wilde ik meer weten van cbd olie voordat ik mijn Binki iets ga geven natuurlijk. Ik heb mijn dierenarts eens gebeld en die gaf aan dat cbd olie of cbd druppels heel goed zouden kunnen helpen bij het wegblijven van epileptische aanvallen bij Binki. Nadat ik de dierenarts heb gesproken over het gebruik van cbd, ben ik eens op internet gaan zoeken waarvoor je cbd olie nog meer zou kunnen gebruiken. Op de website cbd51.nl kwam ik terecht toen ik in de zoekbalk simpelweg cbd intikte. Op deze website kun je dus allerlei informatie over cbd vinden en diverse vormen. Ook kun je hier kijken voor welke kwalen je cdb olie of cbd druppels kunt gaan gebruiken. Zo wist ik zelf bij voorbeeld niet dat de cbd er ook in pastille vorm is. Deze laatste heb ik dan besteld voor Binki. Toen ik al snel de cbd pastilles had ontvangen, ben ik meteen begonnen om Binki te behandelen met de cbd. En heel eerlijk ik was een beetje sceptisch hoor, want ik was al zo lang aan het dokteren met mijn liefste hondje. En ik voor hem natuurlijk het allerbeste wil. Ik ben hem dezelfde dag nog een cbd pilletje gaan geven. En natuurlijk verwachte ik niet meteen een hele verandering, en wist ik dat het een poosje duurt voordat er resultaat zichtbaar zou zijn.

Cbd olie is een succes

Mijn kleine Binki heeft nu na een 3 maanden gebruik van cbd pastilles dus helemaal geen epileptische aanvallen meer gehad. Ik had verwacht dat de aanvallen misschien minder snel op zouden komen, maar sinds het gebruik hebben we dus helemaal geen aanvallen meer gezien. Natuurlijk ben ik blij als mijn kleine vriendje ook blij en zorgeloos kan rondhuppelen. Ik zal dan ook de cbd pastilles blijven gebruiken voor mijn kereltje. En als ik de mensen weer tegen kom op het honden uitlaat veldje in de buurt dan vertel ik ze altijd over mijn grote tevredenheid van het gebruik van cbd.

Wilt u ook meer weten over het gebruik van cbd producten?

Als u ook voor uzelf of voor uw huisdier cbd producten willen aanschaffen dan kunt u:

  • Naar de website van cbd51.nl surfen
  • Alle informatie over cbd producten gaan doornemen
  • Zoeken op aandoeningen en kwalen

Als u nog vragen heeft over cbd producten dan kunt u ook even contact opnemen via de email met de medewerkers van het bedrijf.