Draag het mondkapje op de juiste manier

Je verkleint de kans op het verspreiden van het virus door een mondkapje op de goede manier te dragen. Door het mondkapje op de juiste manier te dragen en te gebruiken zorgt het voor de perfecte bescherming. Let erop dat het mondkapje goed aansluit rondom je neus en je mond. Weet je dat de officiële juiste benaming voor een mondkapje eigenlijk mond-neusmasker is? Op mondkapjes.nl vindt je veel tips en weetjes. Zoals bijvoorbeeld dat het belangrijk is dat je het mondmasker niet aanraakt tijdens het dragen ervan.Heb je het wegwerp mondmasker na gebruik weggegooid in een afvalbak was dan heel goed je handen met water en zeep.

Gebruik de zoekfilters om je mondkapje te kopen

Om mondmaskers te kopen vind je een zeer uitgebreid aanbod.Je kunt kiezen tussen wegwerp en herbruikbare mondkapjes. Je hebt veel verschillende merken en ook vele kleuren en prints. Op de vraag waar kan ik mondkapjes kopen kun je online naar diverse sites gaan kijken. Daar vindt je zoekfilters om een extra keuze te maken. Op je scherm zie je een bijpassend aanbod als het gaat om merk, kleur en materiaal. Nadat je een keus hebt gemaakt kun je jouw bestelling plaatsen. En meestal is het vandaag besteld morgen in huis.

Testen op corona

Testen op corona is nodig om besmettingen op te sporen en te bestrijden. Maar het fijnste is om onze samenleving stapje voor stapje te openen. Bij deze testen weet je al snel waar je aan toe bent. Op https://www.Coronatestnederland.nl vind je ontzettend veel informatie over hoe of wat met betrekking op het testen. Je zult zien dat er verschillende testen zijn waar dan ook verschillende prijskaartjes aan verbonden zijn. En laat je liever te veel dan te weinig testen. Bij twijfel maak je gewoon een afspraak.