De voordelen van elektrische massagetafels

Je ziet soms in massagesalons dat een masseur gebruik maakt van elektrische massagetafels. Dit is natuurlijk zeer fijn omdat op deze manier de masseur gemakkelijk de tafel kan bijstellen zodat hij makkelijk en snel te werk kan gaan. Een ander voordeel is ook dat je als klant niet op hoeft te staan als de tafel net niet goed staat. Het is natuurlijk vervelend wanneer je net lekker ligt je ineens op moet staan. Het is dan wel belangrijk dat de tafel stevig staan zodat hij niet ineens om kan vallen. Dit is niet alleen vervelend voor de masseur, maar nog vervelender voor de cli├źnt. Die komt namelijk bij de masseur om te rust te komen of om klachten te verhelpen.

Waar moet je op letten?

Als je dan gaat kijken naar elektrische massagetafels dan zie je dat er veel verschillende dingen zijn waar je uit kunt kiezen. Een van de dingen waar je rekening mee moet houden is hoe dik het matras is waar de klant op gaat liggen. Dit is namelijk zeer belangrijk. Als je namelijk een te dun matras hebt zal de klant recht op de tafel zelf liggen en dat is natuurlijk niet fijn. Hetzelfde geldt voor de breedte van de tafel. Het is fijn wanneer er ook ruimte is dat de mensen zijn of haar armen langs lichaam kan hebben liggen in plaats van dat ze los hangen. Let hier dan ook op bij de aankoop van een nieuwe tafel.

elektrische massagetafels

Kleur

Je kunt natuurlijk ook veel verschillende kleuren vinden als het aankomt op elektrische massagetafels. Het is belangrijk dat je dan een tafel kiest die kwa comfort perfect is en als het dan kan ook in een kleur beschikbaar is die goed bij de rest van de salon past.